General

Disse øyeblikkene på flyplassen forårsaket en gigantisk omrøring

Flyselskap kan enten være en total bris eller en absolutt katastrofe, du vet egentlig ikke hvilken vei det vil gå. Dette er de mest morsomme øyeblikkene som skjedde i flyplassene.

Lay-under

Når flyet er forsinket, må du finne det perfekte stedet å gjøre deg komfortabel, noe som ikke er det enkleste av ting. Denne kvinnen tenkte utenfor boksen og var smart nok til å manøvrere seg selv under armlene. Du må være en viss størrelse for å få denne til å fungere!

Frøken Lady

Med mindre du reiser i stil i førsteklasses eller forretninger, kan trener gjøre litt skade på kroppen din. Fra din vondt nakke, trange ben og en smertefull bak, må du bare glemme og bære den. Men disse kvinnene ble kreative og fant en alternativ måte å bruke halsen på. Selv om hun sannsynligvis satt komfortabelt i løpet av flukten, tenkte hun ikke for mye på farge eller plassering av pute. Når andre passasjerer fikk et blikk, måtte de gjøre en dobbel take.

Er dette cockpiten?

Dette ser bare ikke ut som et praktisk sted for piloten å sitte. Av alle mennesker burde hun vite farene ved å komme i nærheten av motoren, enten det er på eller av. Det er imidlertid en historie bak denne, da piloten er svensk Maria Pettersson, som ofte kombinerer kjærligheten til fly og yoga. Piloten legger ofte bilder av seg selv som gjør yoga rundt flyet, som har fått stor oppmerksomhet på Instagram.

Forsinket modenhet

De fleste går til generiske velkomsthjemskilt når du hilsner en venn eller familiemedlem tilbake fra en tur, men andre blir kreative. La oss være ærlige, vi har alle vært der når det ikke er mat i huset, og det er bare utrolig frustrerende at moren din ikke er der for å oppheve kjøleskapet. Denne sønnen bestemte seg for å ta dette konseptet og løpe med det ved å dukke opp på flyplassen i en pingvinesie sammen med et skilt som var ferdig i huset.

Skinnende rustning

Mens dette ser ut som en komplett spøk, var det ikke. Hvor mange ganger har du vært i en flyplass hvor de har disse gimmickene står for skoskinner og går forbi den, og tenker hvem som har tid til å sitte der og gjøre det, eller bedre ennå, hvem ville betale for det? Vel, det viser seg at tallene som har behov for en skoprem, var i byen for Comic-Con, og deres antrekk måtte være glinsende for å se sitt beste ut.

Passasjerfalkoner

Messenger duer var antatt å være en ting fra fortiden, men det ser ut til at disse lurken falker tenkte opp et geni måte å gjøre reisen enklere og mindre anstrengende ved å reise på kommersielt flyselskap. Mens det ville være en morsom historie, var det som faktisk skjedde en Saudi-prins som betalte sine 80 falker for å reise mellom De forente arabiske emirater. For en gjennomsnittlig person ville dette aldri bli tillatt, men prinsen brukte sin status for å få det han ville.

 

Tidsgrenser

Dette skiltet ligger i Aalborgs by på Danmarks flyplass. På mange flyplasser er forvalterne utrolig aggressive når det gjelder biler som blokkerer plassen i innkjøringen på veikanten som de sier farvel til sine kjære. Men Danmark tenkte på en vei rundt dette og utpekt et “Kiss and Goodbye” -område for å verne om de siste øyeblikkene med din kjære før de reiser. Ikke desto mindre bestemte de seg for å avbryte smooch-økten på 3 minutter.

Sjekk lightsabers på telleren

Når en ny Star Wars- film kommer ut, må de-hard-fansen prep og planlegge for det som kan være det mest monumentale øyeblikket i året deres. Disse fansen bestemte seg for å koordinere før utgivelsen av The Last Jedi for å sikre at de opplevde det helt. Da stormtrooperens venn, Darth Vader, kom til Denver flyplass, møtte de ham ved å spille “Imperial March” høyt og feiret hans ankomst til porten mens påskuerne ikke kunne hjelpe, men å le.

For spesifikt

Denne familien ønsket å tenke på en morsom måte å ønske velkommen matriarken hjem på den mest pinlige måten. Mens de ventet på sin mor og kone, holdt de opp tegn som ønsket velkommen henne tilbake fra fengselet! Da moren gikk gjennom porten for å se familien hennes som holdt de dødelige tegnene, snudde hun seg omvendt og lot som om hun ikke kjente dem. Skiltene fikk ganske mange tvilsomme utseende fra andre passasjerer, men familien vil aldri glemme det uvurderlige utseendet på mors mors ansikt.

Organisert sikkerhet

Flyplasser sies å ha den strameste sikkerheten til et offisielt etablissement. Historien viser at flyplasser og fly er mål for terrorisme, og passasjerer ønsker ikke å finne noen grunn til å stille spørsmål om flyselskapets sikkerhet. Derfor, da noen oppdaget at en sikkerhetsbehandler spilte et spill av kabal på datamaskinen i stedet for å sjekke pass og profiler, forårsaket det ganske opprør. Dette er en gang du virkelig ikke bør forkaste på jobb!

Multifunksjonell bagasje

Denne jenta representerer alles humør på en flyplass. Mellom den konstante venter i linjer for bagasje, passkontroll eller sikkerhet, er det en lang og dreneringsprosess, og i mange tilfeller er du nødt til å stå i timevis. I tillegg gjør forsinkelser flyplassopplevelsen ti ganger verre. Hva denne jenta gjorde var ganske geni hvis du spør oss. Ikke bare var hun i stand til å ta en lur, hennes far ville kunne flytte henne til flyet mens hun snoozed.

Reiser Lys

Du finner alle slags mennesker på flyplassen fra alle turer av livet, og noen av dem kan virke som noe utenom det vanlige. Interessant nok var disse to personene på Seattle flyplass, bare uker i hverandre, sammen med deres store antikke typeforfattere. Ikke bare er de helt upraktiske å reise med, de har sannsynligvis hevet noen øyenbryn ved sikkerhet. Bedrifter som Apple har kommet ut med lett, liten, toppmoderne teknologi, så kan noen kjøpe disse menneskene en iPad ?!

Rødt lys, grønt lys

Vi er ikke engang sikker på hvordan denne rullebanen ble gitt det grønne lyset som skal bygges fordi det er helt dødelig. Banen ligger i Gibralters internasjonale flyplass, og biler er tvunget til å stoppe ved lyset mens flyene blir gitt frem til en sikker landing. Når barrierene ikke er nede, er det gratis å passere biler og det er utrolig farlig for alle i tilfelle et fly trenger å gjøre en nødlanding, de må vente på en fri vei.

Legg alle kosete objekter i en kasse

Hva er verre enn å reise med barn? Reiser med en liten baby. De er uforutsigbare og kan gråte når som helst, og må slås rundt i barnevogn. Da denne moren ble bedt om å ta av seg skoene av TSA, måtte hun legge barnet hennes ned et sted mens hun gjorde det. La oss bare håpe at babyen ikke ble satt gjennom røntgenmaskinen, da det ikke ville være en god situasjon for noen.

Flying To See Jenny

På Nashville International Airport var reisende i for en godbit da de så Forrest Gump på flyplassen. Selv Nike-joggeskoene og hårklippene lignet den berømte filmkarakteren. Mens det ikke er noen informasjon hvor han skulle eller hva han gjorde, ville vi gjerne tro at han skulle reise for å se sin egen Jenny. I alle fall, hvis Forrest lookalike var i ferd med å savne flyet, kunne andre passasjerer bare begynne å rope “løp Forrest! Løpe!”

Choking Up

Vi har sett noen pinlige velkomne hjemmeskilt, men dette må være en av de mest mortifying. Mokie var i for en sjokkerende overraskelse da han gikk ut av porten. Hans venner fant det mest pinlige bildet, kvalt på noe mat og bestemte seg for å blåse det opp stort og holde det for hele flyplassen å se. Vi håper han så den morsomme siden av det og tygget ikke noe mens han gikk av flyet i tilfelle dette ansiktet skulle skje igjen.

Foreslått reiserute

Du kan ikke unngå å smile når du ser et par bli engasjert i det offentlige. Alle som har opplevd det øyeblikket, vil huske sjokk og generell spenning som kommer med å bli bedt om å tilbringe deg livet med den. Denne mannen valgte å foreslå når hans partner kom tilbake fra en tur, rett da hun gikk ut av porten. Alle i bakgrunnen kunne ikke inneholde sin spenning for det søte paret, og viktigst, sa hun ja!

Gnister en ide

Har ingen telefon batteri på flyplassen kan ærlig talt være en komplett travesty. Det er ikke en av de verste tingene å være i stand til å passere de lange ventetidene ved å snakke med vennene dine og bla gjennom sosiale medier. På mange flyplasser har de innført ladestasjoner som belaster deg, men er dette virkelig rettferdig? En reisende var rasende på konseptet om å bli belastet så tenkte utenfor boksen og plugget telefonen til stikkontakten maskinen brukte!

Hæl!

Reise kan være stressende nok som det er, så forestill deg å gjøre det med små barn. Mellom å sørge for at alle dine barn står for og holder dem rolige er en stor utfordring i seg selv. Den scenen fra Home Alone 2 når Kevin kommer på flyet til New York City alene er et godt eksempel på hvorfor foreldre bør se på barna som hauker. Denne moren bestemte seg for å stoppe barna fra å løpe av ved å sette dem på bånd, men det virket ikke så nyttig i praksis.

Sjekket inn

Reise kan bli stadig slitsomt, det er bare så mye du kan gjøre i en flyplass før du begynner å gå, røre deg gal. Med mindre du er barn og det er akseptabelt å spille skjul og gå, er virkeligheten at du sannsynligvis vil sitte på telefonen eller den bærbare datamaskinen de neste timene før du går om bord på flyet ditt. Imidlertid bestemte denne jenta seg for å ta tilbake plankingens dille i 2010 og ta en tur langs bagasjebeltet.

Hva en velkommen

Selvfølgelig kan noen velkomne hjemmeskilt være utrolig vanskelig, mens andre er søte og gjennomtenkte. Denne mannen ønsket å ønske hjemmet sin kone på best mulig måte, så ikke bare var han søt, han betalte henne et stort kompliment som sannsynligvis resulterte i ganske få blushes. Plukker henne opp kledd som en limo driver og skrive “Smokin Hot Italian Chick,” tjente ham ganske mange utseende, men det var absolutt verdt det. Han fikk sannsynligvis store brownie poeng.

Terminalt jordet

Det er noen naturkatastrofer som ingen kan forhindre at det skjer, og effekten er stor for innfødte av det stedet. Disse menneskene prøvde å komme tilbake til deres hjem i Asia, men dårlige flyveforhold hindret dem i å komme hjem, så de ble strandet på flyplassen i flere dager uten fly i horisonten. Imidlertid bestemte de seg for å være utrolig ressursrike og bruke pappkasser som midlertidige senger. Til tross for å se ut som hjemløse, virket det!

Doodie Free

De aller fleste flyplasser er ikke hundevennlige, men den lille prosentdelen av dem som gjør det, gir mange kvoter for mannens beste venner. Uansett hvor godt trent hunden din er, har de behov akkurat som resten av oss. Denne San Diego-flyplassen bestemte seg for å tildele et spesielt “pet relief” -område, slik at kjæledyret ditt kan gå om sin virksomhet i fred og uten styggt utseende fra forferdelige passasjerer. Tenk på det, det er også et flott sted å slappe av med søte valper mens du venter.

Vel, det er beroligende

Å ta av fra Vnukovo International Airport i Moskva er ikke den mest beroligende opplevelsen, ettersom du blir møtt med restene av Dagestan Airlines Flight 37. Flyet hadde en motorfeil og gikk ned kort tid etter å ha tatt av, men nødlandingen ble botched og Flyet brøt i tre stykker. Det var to dødsfall som følge av ulykken, og de bestemte seg for å la restene av flyet bli brukt i pilotforsøk.

Det er personlig

Vi har alle hatt øyeblikk når vi enten har glemt hva bagasjen ser ut når vi kommer rundt bagasjen, eller for de mer dumme, glemte vi våre poser helt. Denne mannen var en skyldig for begge disse tingene og for å sikre at han ikke hadde en annen hendelse med sin bagasje, gav vennene ham en pose med ansiktet trykt på den. La oss håpe han aldri glemte det igjen, da det bare er for mye.

Nunderneath The Robes

Noen ganger må du bare lure på om TSA går over bord med jobbene sine. Selvfølgelig er det viktig å sjekke passasjerene grundig for eventuelle våpen eller kjemikalier de kan bære, men noen er mye mindre mistenkelige enn andre. Hvorfor denne nonnen ble bedt om ekstra sjekker vi ikke vet, hun vil sannsynligvis bare fortsette på sin pilegrimsreise uten friluftsliv. Vi håper dette var den siste av problemene denne nonen ble satt på på hennes reiser.

Air-obics

For det meste limes tusenårene konstant til telefonene eller teknologien mens de er på farten eller stasjonær, så når ungdommer engasjerer seg i øyeblikket og benytter seg av fritiden, er det forfriskende å se. Disse karene bestemte seg for å ta aktiviteter på flyplassen til nye nivåer da de bestemte seg for å utføre noen sirkusaktiviteter til glede for andre passasjerer. Selv om ingen forholdsregler ble tatt, ble begge gutta bort uten blåmerker eller riper.

Føl deg hjemme

Å se folk legge seg rundt på gulvet i en flyplass kan være litt bisarre å se på, men det er faktisk veldig vanlig. Mellom flight cancellations og forsinkelser kan seter på flyplassen være vanskelig å komme forbi, så i mange tilfeller må du improvisere. Denne ser spesielt vanskelig ut fordi sovende mannen ligger midt i innsjekk mens andre står normalt rundt seg. Kanskje prøv å finne et stille hjørne neste gang?

Mange hender gjør flyarbeid

Uten en bakhistorie er dette bildet bare grusomt, diskriminerende slavearbeid, men da når du finner ut hva det er for, kan du puste et sukk av lettelse og le. Dette bildet ble tatt under innspillingen av Man Vs.Beast, for å finne ut om en elefant eller 44 små mennesker kunne trekke et fly raskere. Vi er trist at elefanten ikke hadde annet valg enn å gjøre det, men selvfølgelig var han sterkere enn menneskene.

Grinch Of The Airport

Det er mange ting som er helt forståelig å forbud mot å ta på flyet for din sikkerhet og sikkerhet for alle andre. Men mange begynte å klare hodet da TSA var Grinch over feriesesongen og forbød folk fra å ta snøjord på flyet. Årsaken var at væsken kan byttes med en eksplosiv kjemikalie. I tillegg forbød Bangkok den thailandske og malaysiske innfødte frukten Durians for deres dårlige lukt.

Ikke ta noen sjanser

Planene kan være hotbeds for distribusjon av bakterier og sykdommer, og for germ-o-phobes, kan det være for mye å håndtere. Denne mannen var tydeligvis en av disse menneskene, og i tillegg brukte han hvert verktøy som var mulig for å hindre lukt, støy og lys. Det kan se litt bisarrt ut, og vi føler for de andre passasjerene som sitter ved siden av ham, da det er et vanskelig øyeblikk når de trenger å komme forbi ham for å gå på toalettet.

I planvisning

“Gjør det for Insta” er et ordtak som har folk å gjøre galne ting for å få flere tilhengere og mer oppmerksomhet på sine sosiale medier. Denne brasilianske piloten, Daniel Centeno, har samlet over 70.000 Instagram-tilhenger på grunn av sine flyselskaper som bare de mest fryktløse for folk ville ta. Denne selfie ble tatt over den berømte Palm i Dubai, men mange spurte gyldigheten av dem. Det viste seg at de var photoshopped og alle døde litt inni.

Jeg så tegnet … og det var ulovlig

Ingenting er kortere enn å ha din lille jente, kom og velkommen deg hjem fra flyplassen. Den rene spenningen småbarn får når de blir gjenforenet med en forelder er hjertelig for alle å se. Da denne 6-åringen ønsket å hilse på besteforeldre på flyplassen, insisterte hun på å lage et tegn på dem. Til tross for alt hennes harde arbeid var tegnet helt ulastelig, men hun så likevel stolt ut. Hei, det er tanken som teller.

Tegning linjen

Når du forlater viktige dokumenter i veien for dine små barn, bør det forventes at de skal gjøre noe med det. Denne mannen burde sannsynligvis ha skjult sitt pass fra barna hans, som bestemte seg for å trene sitt beste kunstverk på den. Det største problemet med alt var at familien var på ferie og grensekontroll ikke ville akseptere passet. Mannen måtte gå tilbake til ambassaden, og denne gutten fikk sannsynligvis en stor scolding.

En til

Noen jobber på flyplassen kan være ganske verdslige, men det er mye plass for å gjøre dem kreative og spennende. Denne bagasjehåndtereren bestemte seg for å gjøre akkurat det og kanalisere sin indre Tetris-maestro for å skape det mest utrolige bagasjemårnet i flyplasshistorikken. Mens vi ønsker det var den ærlige sannheten, er virkeligheten at disse er kunstskulpturer plassert i en flyplass og støpt sammen forsiktig. Det er fortsatt ganske kult og lar deg tenke hvordan det ble laget.

Godt å huske på

Det er noen tegn du ser på flyplasser rundt om i verden, men dette er veldig sjeldent. Skiltet kan bli funnet på St. Maartens Princess Juliana Airport i New Zealand, og er ekte i varslingsreisende for å holde seg borte fra rullebanen, som ligger mye for nær parkeringsplassen. Ikke bare er dette en stor sikkerhetsfare, men dette gir også New Zealand et dårlig rykte for deres flysikkerhet.

K-911

Du har kanskje ikke tenkt to ganger om det, men mange flyplasser er utsatt for ville dyr som løper over rullebanen, noe som vil forårsake en stor sikkerhetshendelse. Mange flyplasser har overvunnet dette problemet ved å skape feller for å shoo dyrene bort fra faren som er rundt dem, men Cherry Capital Airport i Michigan gikk for en annen metode. De bestemte seg for å ansette en Border Collie som heter Piper, som kjører rundt omkretsen av flyplassen, jager bort dyr og holder alle passasjerer og flyselskaper trygge.

Bane trafikk

Ser du på dette bildet, ville noen ha et panikkanfall, enten du er redd for å fly eller ikke. Dette er brudd på flysikkerhet på så mange nivåer, og en astronomisk kollisjon er ganske sikker på å skje. Heldigvis er dette bare et fotografert bilde av fotografen Mike Kelley. Han kalte det “Wake Turbulence”, og det viser alle flyene som går fra LAX, Los Angeles internasjonale flyplass. Det ble laget av 400 individuelle bilder og deretter doktrert sammen.

Enveis til Antarktis

Mens dette ser ut som noe ut av en film, er det helt ekte. Dessverre ble disse Humboldt-pingviner truet av poachers, men gjennom det raske og vellykkede arbeidet med pingvinvernere kunne de transportere dem tilbake til deres hjemsted, en øy utenfor Port Elizabeth, Sør-Afrika. Det er imidlertid ikke så lett å transportere pingviner som du tror, ​​og den mest logiske måten å reise med dem var å ta dem på et kommersielt flyselskap.

Kjør (a) vei Bjørn

Flertallet av flyplassene vil aldri se et så utrolig syn, men for de landene som er vant til ekstreme temperaturer og forhold, er slike tilfeller mer vanlige enn du ville forestille deg. Dette bildet ble tatt på en Alaskan flyplass, og området er hjem for mange isbjørner. Selv om de vakre, men likevel farlige dyrene tilbringer mye av deres liv i kaldt vann, når de ser ut, virker det som om de liker å vandre blant flyene.

Logg alltid ut

Hvis du forlater telefonen på en flyplass, er sjansene for at den er borte for godt, og det er ingen vende tilbake. Men i Newcastle International Airport bestemte disse flyvearbeiderne seg for å ha det gøy da en passasjer forlot telefonen sin, ved å legge ut en morsom selvtillit på hennes Facebook-side. Geordies har ikke en tendens til å ha det beste rykte, men disse to mennene kunne endre mange av oppfatningen om de sterke aksentene nordmennene. Vi er sikre på at Jasmine ikke ville glemme denne.

Vi snakket om dette

Selfies er blitt alle raseri de siste årene til det punktet at det ble kalt Oxford Dictionary’s ord fra 2013. Denne kvinnen bestemte seg for å offentlig skamme partneren for sin narcissistiske besettelse med konstante selvtillit. Han gikk selv så langt for å få de beste gadgets der ute for gode vinkler. Men da kjæresten hans, Britney, fant sin selvpinne, var det virkelig den siste halmen, og hun kunne bare ikke ta forlegenhet lenger. Håper du hadde et godt fly, Simon!

Nåværende krav

Reise kan alltid være hektisk, og alle vet det nervepirrende øyeblikket når du står ved bagasjebåndet, i håp om at bagasjen din ikke går tapt, og du kan gå hjem uten hak. Men da Spainair landet på julaften, bestemte de seg for å gi sine passasjerer en fantastisk avskjedsgave og gi ut gaver på bagasjebeltet. Alle var overrasket og fikk en omtenksom gave, alle aldersgjeldende selvfølgelig, det var virkelig en jul å huske.

Kraftig strandbris

Hvis du ikke har hørt om det allerede, har du nå. Maho Beach på Saint Martin i Karibien er ikke bare kjent for det turkisblå vannet og vakre strender, men det er mest kjent for sin skremmende rullebane. En av strendene på øya er dødsdekkende nær rullebanen, og fører flyene til å falle ekstremt nær strandopplevelser. Det kan være veldig usikkert, og folk finner ofte seg ned, men ikke før de tar en selfie.

Du skal ikke passere

Hendene ned, en av de verste tingene på en flyplass er treg vandrere. Denne bestemoren lot ingen passere henne når hun flyr fra flyet i sitt eget tempo. Hennes ansikt sier alt, hun ville ikke bli rushed, og hun var så ubemannet, hun bestemte seg for å stå i midten og ikke ta fanger på snegltaket til passkontroll. Heldigvis så alle på den morsomme siden av situasjonen, dømme etter ansikter.

Sleeping Buddy

Når flyet ditt er forsinket og du er helt utmattet fra å reise, er det eneste å gjøre på en flyplass, å se etter et komfortabelt sted å sove. For enslige reisende synes de å være åpne for å sove ganske mye hvor som helst, men når du reiser med en partner, kan det være vanskeligere å finne et sted. Men denne kvinnen tok fordel av partneren sin og bestemte seg for å sove over fanget hans. Alt kjæresten kunne gjøre var å ta det, så han bestemte seg for å hvile på henne også.

Yogie

Sitter på fly i flere timer kan virkelig ta bompen på kroppen din. Mange eksperter anbefaler at kroppen din beveger seg på et fly og får sirkulasjonen din, gjennom liten trening. Men i mange tilfeller er alt du vil gjøre helt strekke ut, men det er bare ikke plassen å gjøre det på et fly. Derfor benyttet denne yoga-entusiasten sin tid på flyplassen og bestemte seg for å gå gjennom sin rutine i offentligheten.

Nøyaktige tegn

Kan være ærlige, linjene i flyplassbadene kan være smertefullt lange og svært ubeleilig når du er helt desperat å gå. Dette skiltet på en kinesisk flyplass kunne ikke vært mer nøyaktig når det ble gitt anvisninger om hvor toaletter var plassert. Det er som om de allerede varsler deg om at du må forberede seg på å krysse beina og vente på svært lange linjer. Kanskje investere i flere bad enn å lage disse store tegnene?

Overvektig Bagasje

Når du drar på en spennende ferie, er det mange ganger som venner og familie vil spørre “kan jeg komme i kofferten din?” Mens dette skulle være en vits, tok en mann det veldig alvorlig og pakket seg inn i vennens koffert . For det første ser dette ut som en svært ubehagelig stilling, for det andre, det er ingen måte han ville passere gjennom sikkerhet, og for det tredje er han heldig at han ikke gikk i fengsel. Vi anbefaler at du bare kjøper en flybillett i stedet.

Alternativ plassering

Vi har sett folk som sover i svært merkelige stillinger på flyplassen, men dette må være en av de mest uvanlige. Ganske vist kan det være veldig vanskelig å bli komfortabel i sovende stilling mens du venter på deg fly, så mannen bestemte seg for å bruke kofferten som hvilestøtte og setet for å holde sin nedre halvdel. Det kan se veldig ubehagelig ut, men han ser ut til å sovne, så det er kanskje ikke så ille som det ser ut ?!

Rolly Davidson

Når din taxi kansellerer turen til flyplassen, blir alt panikk og du vil bare ikke gå glipp av flyet. Disse karene bestemte seg for å komme opp med et annet alternativ når de ikke kunne få en uber, og brukte en motorsykkel til å transportere reisende og bagasjen til flyplassen. Denne morsomme ideen virker geni i planlegging, men er katastrofalt i praksis. Det er ingen måte at posen gjorde den til flyplassen i ett stykke, og de måtte sannsynligvis hagle en redningstabell på motorveien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *